Roulette systeem

Welk roulette systeem werkt echt?

Pivot Systeem

Dit is een leuk en eenvoudig toe te passen roulette strategie systeem wat je vooral goed kunt toepassen als je thuis speelt omdat je makkelijk notities kunt maken. Je kunt het vooral goed gebruiken als je bij een live roulette tafel speelt, later meer over live roulette op deze roulette website. Het leuke aan het Pivot Systeem is dat je al wat voorpret hebt voordat je daadwerkelijk in gaat zetten.  Je start met het noteren van de nummers welke vallen. Je schrijft net zolang door totdat een nummer voor de tweede keer valt, dit wordt je Pivot getal. Met het Pivot getal ga je vervolgens inzetten.

Stel dat de volgende nummerreeks valt; 23,12,24,19,0,6,17,29,1,8,13,23

Je Pivot getal is dus 23 geworden. Het eenvoudigste komt dus nu, je zet namelijk de volgende 36 draaien in op je Pivot getal 23. Zodra je nummer gevallen is heb je dus met het Pivot roulette systeem gewonnen. De kans dat je verliest is minimaal en de sneller het Pivot getal weer valt de groter je winst geworden is.

Waarom is de kans minimaal? Omdat statistisch is aangetoond (law of the third) dat bij een cyclus van 37 draaien (37 vakjes op het roulette wiel) er gemiddeld 24 nummers vallen. Het is dus statistisch aangetoond dat bepaalde nummers vaker vallen, en andere nummers gewoon minder, zie ook onderstaande grafiek.

Het Pivot systeem is dus een systeem wat eenvoudig is uit te voeren, en wat je eventueel kunt uitbreiden met een aanpassing, namelijk dat je de getallen blijft noteren, en zodra een tweede nummer dubbel valt dat dat getal je tweede Pivot getal wordt zodra je het eerste Pivot getal gehit hebt. Op die manier kan je lekker door blijven spelen.

1,3,2,6 Systeem

Bij het 1,3,2,6 systeem ga je inzetten op de beste manier bij Roulette namelijk op rood/zwart. Bij het inzetten op rood/zwart is het voordeel voor het huis namelijk minimaal. Je start door één chip in te zetten op bijvoorbeeld rood. Als je wint krijg je 2 chips terug. Je legt er vervolgens 1 chip bij en zet dus 3 chips in. Bij een nieuwe winst krijg je 6 chips uitbetaald. Nu neem je vier chips terug en zet nu dus met 2 chips in. Bij winst krijg je 4 chips en zet je er 2 extra bij in. Je zet dan 6 chips in en je wint er dan netto 10 als je weer wint. Je wint bij dit roulette systeem dus maximaal 10 chips waar je er 2 op het spel zet. Een leuk en eenvoudig roulette systeem met leuk winst potentieel waar je kans op verlies relatief klein is (2 chips).

Mocht je gewonnen of verloren hebben kan je natuurlijk het systeem herhalen al gelang je door wilt spelen.

Martingale Systeem

Het meest beroemde systeem, want het is eenvoudigweg iedere keer de inzet verdubbelen totdat je een keertje wint. Stel je zet 1 chip in en je verliest, dan is je volgende inzet 2 chips om op een eventuele winst van 1 uit te komen. Verlies je opnieuw heb je 3 chips verloren en zal je 4 chips in moeten zetten om alsnog 1 chip in totaal te winnen. Uiteindelijk zal je een keertje winnen echter loop je wellicht tegen de limiet van de tafel aan.

Als voorbeeld nemen we een roulette tafel met een inzet van 5 euro, en een tafel limiet van 400 euro. Je zet 5 euro in en verliest, je moet vervolgens dan 10 euro inzetten, verlies je weer dan moet je 20 euro inzetten, 40 euro, 80 euro, 160, 320 euro.

Vervolgens zit je dus aan de limiet en heb je verloren van dit roulette systeem.

Ronde Aantal in te zetten Totaal bedrag
1 5 -5
2 10 -15
3 20 -35
4 40 -75
5 80 -155
6 160 -315
7 320 -635

Is dit een goed systeem, ik denk het niet want rekening houdend met de tafel limiet en de mogelijkheid dat je 7 inzetten achter elkaar verliest als je in een verliesgevende reeks zit maakt dit een riskant systeem.

Je kunt het systeem natuurlijk ook omdraaien en kijken hoever je komt met winst, onderstaande tabel geeft aan als het geluk aan je zijde is:

Ronde Aantal in te zetten Totaal bedrag
1 5 +5
2 10 +20
3 20 +40
4 40 +80
5 80 +160
6 160 +320
7 320 +640

Daarnaast zijn er ook nog andere roulette systemen welke we wellicht in een later stadium nog eens verder zullen uitwerken, je hebt in ieder geval voldoende eenvoudige systemen bij de hand om je geluk te beproeven bij online roulette:

Nogmaals, roulette is en blijft een kansspel dus uiteindelijk zal je ook een portie fortuin nodig hebben om te winnen.